Foto's

Over Okurcalar

Het hotel ligt direct aan het kiezel/zandstrand van Okurcalar. Dit bereikt u via een licht hellend pad. Het strand loopt langzaam af in zee en is daarmee zeer geschikt voor kinderen. U vindt op het strand uitstekende voorzieningen zoals ligbedden, parasols en douches. U kunt op het strand ook een massage ondergaan. Voor de shopliefhebber zijn er in deze badplaats 2 grote winkelcentra met souvenirwinkels en echte Turkse winkels. Ook is er 1x per week een grote markt in het centrum. Verder vindt u er diverse restaurantjes en bars waar u kunt genieten van Turkse lekkernijen en een kopje echte Turkse thee. De badplaats is verder zeer geliefd bij duikers. De onderwaterwereld is hier zeer bijzonder en u kunt een mooi tripje maken naar een klein eilandje voor de kust.

Voor het hotel is een taxistandplaats en een bushalte. Het hotel ligt op 30 kilometer van Side. Alanya ligt op 32 kilometer. U kunt hier met de gratis shuttlebus van het hotel gemakkelijk naar toe. Side is de perfecte badplaats voor wie cultuur en strand wil combineren. Al wandelend door het centrum komt u de ene historische bezienswaardigheid na de andere tegen. Hoogtepunten hierbij zijn de Apollotempel en het indrukwekkende amfitheater. Verder vindt u in smalle straatjes veel winkeltjes en sfeervolle terrasjes.

In Alanya kunt u het ultieme vakantiegevoel ervaren. U vindt hier stranden, cultuur en gezellige binnenstad met zeer veel uitgaansmogelijkheden. De meest bezochte bezienswaardigheden zijn de burcht en de grot van Damlatas. In de omgeving kunt u verder prachtige excursies maken zoals een dorpentocht door het binnenland of een bezoekje aan de watervallen van Manavgat.

Vergelijk Delphin Botanik bij 4 aanbieders Bekijk prijs